fbpx

Umetnost dobrega stajlinga

Poznavanje osnovnih stilskih zakonitosti, je ključ do dobrega stajlinga.

1. PRAVILNO SORAZMERJE:

Vedno poskusi doseči uravnotežen videz. Recimo, če nosiš širši zgornji del, tako, kot jaz na sliki blazer, izberi ožje hlače/krilo, v mojem primeru so to najlonke oz. obratno. Pravo sorazmerje pomaga ustvariti harmoničen videz in lepše poudari tvojo silhueto.

2. PRAVA BARVNA PALETA:

Vedno strmim h teoriji, da se moramo v odtenkih, ki jih nosimo dobro počutiti. Predlagam ti, da najdeš barvno paleto, ki je primerna zate. Nato pa v svoje stajlinge, vedno vključi vsaj 3 različne barve. Kot na sliki: rdeča, bela, črna. Zakaj? Ker s tem, stajlingu dodaš dinamičnost, brez velikega razmišljanja.

3. DODATKI:

Dodatki močno vplivajo na končni videz. Pravilna izbira pasu, nakita, torbice in čevljev lahko celoten stajling dvigne na višjo raven. Bodi pozorna, tudi na barvno usklajenost dodatkov z oblačili.

Jaz sem tokrat, stajling popestrila z zlatim nakitom, ki se zelo dobro kombinira z rdečo. Dodala sem tudi torbico, ki gre stilsko z belimi nogavicami in čevlji, ter navsezadnje, tudi z najlonkami.

4. “POČUTI SE SAMOZAVESTNO”

Počutiti se dobro v svojem stajlingu je ključ do dobrega stajlinga. Ko se počutiš dobro v svojih oblačilih, se to odraža navzven. Prepričaj se, da vedno skombiniraš oblačila, v katerih se tisti dan počutiš udobno in samozavestno. ☺️

Podrobneje o stilskih zakonitostih se lahko naučiš na online webinarju, v torek in četrtek, 26. in 28. septembra.

Več preberi tukaj.

Deli objavo:

Zadnje objave