fbpx

STILSKA DELAVNICA

Odkrij svoj ultimativni videz, ustvari svoj edinstven slog oblačenja ter se nauči ustvarjati različne stajlinge, ki te bodo izpopolnjevali vsak dan…

KOMU JE NAMENJENA?

1. Želiš spremeniti oz. prenoviti svoj slog oblačenja

2. Imaš polno omaro oblačil in še vedno nič za obleči

3. Ne znaš kombinirati in ustvarjati različnih stajlingov

4. Neveš, kako začeti s prenovo svoje garderobe

5. Nisi prepričana, kako vključiti čevlje in dodatke v svoj vsakdanji stajling

KAJ SE BOŠ NAUČILA?

Kako začeti ustvarjati svoj zunanji videz 

Prejela boš praktično znanje in nasvete, kako začeti s prenovo svojega  zunanjega videza, ki bo govoril isti jezik s tvojo osebnostjo in življenskim slogom. 

Kako urediti svojo omaro in pravilno nakupovati

Spoznala boš, kako pravilno nakupovati in pravilno organizirati omaro, da ohranjaš kose, ki ti bodo zares služili.

Kako kombinirati stajlinge, da se izogneš monotonosti

Posvetile se bomo stilskim zakonitostim, ki ti bodo služile, kako enostavno kombinirati in vpeljati različne ter dinamične kombinacije v svoj stajling.

VTISI STRANK

"Rebecca, super si, ful mi je všeč tvoj pogum, da si zelo realna, prizemljena, praktična, direktna in konkretna. Lahko bi recimo dodala več kombinacije stajlingov z realnimi fizičnimi kosi oblačil."

"Poklicalo me je, ker sem vedela, da v kolikor želim to področje izboljšati, moram tja nameniti nekaj energije. Prepričal me je tvoj vajb in pa seveda dejstvo, da imaš znanje, ki ga lahko deliš dalje."

Hvala tebi za pomoč in ful prihranjenih živcev. 🙂 Ful sem vesela, da sem te našla na IG in izkušnja grajenja outfita s tabo je bila top. ✌🏻

"Dobila sm ful nekih idej kako kej kombinirat, moja omara je spet zaživela. Rebeccina energija naredi celo delavnico še bolj posebno in te kar navdihne😄"

Kdaj in kje?

Delavnica bo potekala v nedelja 12.5 ob 10:30-15:00, Plass – Poljanska cesta 15, Ljubljana 

Cena:

Cena 4.5h delavnice znaša

97 eur.

Prijava in plačilo se izvedeta TUKAJ.

S prijavo sooglašaš, da 48 h pred delavnico odjava in vračilo kupnine nista več mogoča, zaradi rezervacije mesta in lažjega obratovanja delavnice.

Po koncu:

1. Prejmeš “Goodie bag” v vrednosti 150 eur, v kateri se skrivajo produkti Estela, Mushu planners, Futunatura, Equa, PATRIZIA, Lisca

2. Po 1 mesecu te v sklopu delavnice čaka še online stilsko preverjanje znanja, kjer sem ti na voljo za vsa dodatna vprašanja glede osvojenega znanja ali preostalih stilskih vprašanj

3. Prejmeš korak za korakom “video tutorial”: Kako organizirati in urediti svojo omaro

Add Your Heading Text Here